Cookies management by TermsFeed Cookie Consent

Inštalácie počas letných mesiacov

Letné mesiace patria medzi naše najzásadnejšie obdobie v roku. Venujeme sa prevažne servisom existujúcich liniek a vylepšujeme už zabehnuté systémy. Práve v čase, keď majú naši zákazníci plánované odstávky, my servisujeme ich linky a automatizované pracoviská pre plynulý chod výroby po ich návrate.

Inštalované projekty počas letných mesiacov

Inštalácie hotových zariadení sa plánujú celoročne. Počas leta si svoje miesto našiel aj tento obracač. Na fotke vo fáze montáže u nás v dielni.
Hlavnou úlohou obracača je otočiť naraz o 180° výrobky uložené na kope na podložke. Otočená kopa sa ďalej presúva po dopravníkovej trati.

Projekt Vstupný dopravník s centrovaním slúži na navážanie a vyvážanie paliet s výrobkami do existujúcej linky. Pred vyvážaním sú výrobky na palete centorované tak, aby ich bolo možné odoberať pomocou manipulátora. Skladá sa z reťazového dopravníka, zdvíhacieho zariadenia s valčekovým dopravníkom s dotláčacím zariadením.

Pracovisko Nakladadnie a vykladanie slúži na prekladanie dielcov z navezenej kopy na vstupný dopravník. Následne sú dielce transportované dopravníkmi späť k robotu a uložené na paletu. Prisávanie dielcov je zabezpečené pomocou penových prísaviek UniGripper.

Odoberajte náš newsletter

Vážení zákazníci,

naša firma bude od 14.8. do 29.8.2023 čerpať celozávodnú dovolenku.

Predajňa hutného materiálu, zostáva pre Vás otvorená aj počas dovolenky.

Viac informácií na tel. č.: +421 902 991 194